Istoric Fondatori

Horlești: Ploaia de trandafiri

După o lungă călătorie: Polonia - Iași - Horlești, sfânta Tereza și sfântul Anton de Padova au poposit în biserica "Trupul și Sângele lui Isus" din această frumoasă comună.

În această minunată zi de toamnă, 5 octombrie 2014, câteva terezine din Iași l-au însoțit pe pr. Anton Despinescu la Horlești, care a sfințit cele două statui aduse din Polonia.

Pr. paroh Daniel Bișog ne-a primit cu drag și la sfârșitul sfintei Liturghii a mulțumit părintelui Anton Despinescu pentru donația făcută și a implorat ajutorul celor doi sfinți, cunoscuți de întreaga lume catolică pentru ajutorul pe îl dau zi de zi celor care îl cer.

Pentru că sfânta Tereza totdeauna a promis tuturor "o ploaie de trandafiri din cer", iată că și astăzi câteva petale s-au oprit pe umărul a două persoane care doresc să urmeze "calea cea mică" și să activeze în cadrul institutului secular.

Sper ca în continuare patroana noastră să mijlocească pentru noi toate și să ne binecuvânteze cu cele mai frumoase haruri îngerești, dar mai ales să ne ajute ca, împreună cu Duhul Sfânt, să descoperim noi lucrătoare în via Domnului.

Teodora Pantazi

* * *

Album foto: 5 octombrie 2014: Horlești: Ploaia de trandafiri

Evenimente
afișări