Istoric Fondatori

Buhonca: Grupul Micilor Misionari oferă un zâmbet copiilor din Africa

"Dăruind vei dobândi!" Sub acest slogan, ca în fiecare an, în timpul Postului Mare, "Grupul Micilor Misionari" din Buhonca a organizat o acțiune de strângere de fonduri destinată misiunii noastre din Africa, scoțând la vânzare micile lor opere de artă - ouă încondeiate - făcute cu atâta trudă.

Coordonați fiind de sora Agneza Husaru, terezină, au lucrat cu migală micile lor opere de artă, fiecare lucrând după propria lor imaginație, cu gândul spre copiii săraci din Africa, spre a le oferi și lor ocazia să se bucure de învierea Domnului nostru Isus Cristos.

Duminică, 25 martie 2012, după sfânta Liturghie de la ora 10, s-au organizat cu toții și au improvizat în fața bisericii o mică "piață" unde au scos spre vânzare ouăle încondeiate, fiecare dintre cumpărători contribuind cu o ofertă liberă, fiecare după posibilitățile sale, cu toții fiind impresionați de ceea ce pot face acești bravi copii.

Împreună sperăm ca această acțiune să fi adus o rază de lumină în inima fiecărui copil african, pentru ca împreună cu noi și ei să exclame "Cristos a înviat!".

Fr. Lazăr Mihai, Iosefinii lui Murialdo

* * *

25 martie: Buhonca: Grupul Micilor Misionari oferă un zâmbet copiilor din Africa

Evenimente
afișări